20 nous impulsos per Premià de Dalt

El nostre objectiu prioritari sempre ha estat i és millorar la vida de tots els nostres veïns. Sabem que durant aquests anys s’ha fet molt i bé, però no ens conformem i considerem que encara hi ha molt a fer.

Volem donar un nou impuls que consolidarà Premià de Dalt com a poble exemplar, al servei de les persones, on tothom tingui cobertes les necessitats bàsiques i ningú no en quedi exclòs.

El programa de la candidatura de Josep Triadó i Bergés reuneix les nostres propostes en 20 nous impulsos a desenvolupar des d’ara fins l’any 2020, per garantir i millorar el benestar de tota la població.

La gestió del nostre alcalde s’ha caracteritzat sempre pel diàleg proper i compromès. Sap escoltar i, a partir d’un coneixement profund de les necessitats del municipi, prioritza l’acció de govern després de cobrir les necessitats socials. En el nostre full de ruta apliquem tres normes bàsiques i ho seguirem fent:

1.- Fer tot el que necessiti Premià de Dalt sense endeutar-nos.

2.- Cobrir totes les necessitats bàsiques de la població, sense apujar impostos i, sempre que es pugui, abaixant-los.

3.- Consolidar, impulsar i fer sostenibles en el temps, les millores assolides, sense renunciar a res.

En Josep Triadó ha refermat el seu compromís amb el moment històric que viu Catalunya signant el full de ruta acordat pels partits sobiranistes del Parlament, per l’ANC, Òmnium i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). Premià de Dalt vam ser un dels primers pobles a exercir la sobirania fiscal i hem donat suport a totes les propostes per avançar en el procés de transició nacional.

IMPULS 1: ATENCIÓ A LES FAMÍLIES

Blindarem la cobertura del 100% de les mesures socials per mantenir i millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i facilitar la cohesió social. Impulsarem a la Cisa els nous horts d’ús urbà com a eina de cohesió i ajut a les famílies i a la nostra gent gran.

IMPULS 2: AL COSTAT DE LA NOSTRA GENT GRAN

Rehabilitarem habitatges de la gent gran del nostre municipi, per garantir-ne l’accessibilitat i promoure’n l’autonomia personal. Posarem en marxa circuits de salut al nucli urbà, el nou Centre d’Assistència Primària Víctor Català i els habitatges tutelats i centre de dia a Can Vilar.

IMPULS 3: BLINDATGE DE LA GRATUÏTAT DELS LLIBRES DE TEXT

Mantindrem la gratuïtat dels llibres de text i del material escolar per a les famílies amb alumnes als tres centres públics, Escola Marià Manent, Escola Santa Anna i Institut Valerià Pujol i Bosch.

IMPULS 4: CAP A L’EXCEL·LÈNCIA EDUCATIVA

Facilitarem eines de millora constant per a l’alumnat i el professorat, amb serveis psicopedagògics i coaching gratuïts, i obrirem una sala d’estudis en horari nocturn.

IMPULS 5: MÉS CIVISME I SEGURETAT

Instal·larem càmeres de seguretat d’última generació a les entrades i sortides del poble amb caràcter dissuasiu. Fomentarem la convivència ciutadana amb agents cívics/cos de protecció civil.

IMPULS 6: GESTIÓ RIGOROSA I RESPONSABLE

Seguirem reduint el deute municipal sense augmentar els impostos i baixant-los sempre que sigui possible, destinant els recursos necessaris per a l’atenció social, i mantenint i millorant els serveis municipals sense fer cap tipus de retallada.

IMPULS 7: REACTIVACIÓ DE L’ECONOMIA

Impulsarem un centre logístic al polígon La Suïssa per atraure inversió i crear nous llocs de treball a la zona industrial, al mateix temps que promourem novament exempcions fiscals a empreses/aris que contractin treballadors del poble i fomentarem els itineraris d’inserció laboral per a aturats en perill d’exclusió social.

Millorarem la senyalització de les empreses locals promovent la interrelació entre aquestes i Promoció Econòmica.

IMPULS 8: ALCALDE 100% COMPROMÈS AMB LA GESTIÓ ECONÒMICA

L’alcalde cobrarà per objectius, vinculant el 100% del seu sou a la bona situació financera de l’Ajuntament, que és la que ens permet garantir els serveis, millorar-los i donar resposta a totes les mesures socials.

IMPULS 9: GOVERN OBERT I 100% TRANSPARENT

Crearem el Portal de la Transparència i un Pla de mandat com a eix director de la nostra tasca. Rendirem comptes de forma constant amb els veïns a través de nous canals de participació i buscarem acords amb la resta de forces polítiques sobre els grans temes de poble, comptant amb l’opinió de veïns i entitats.

IMPULS 10: FOMENT DE LA INNOVACIÓ

Farem un salt tecnològic per esdevenir una Smart City. Un municipi amb capacitat de donar resposta a les necessitats dels seus veïns millorant el seu dia a dia i facilitant la seva interacció amb l’Ajuntament amb noves aplicacions mòbils (APPs) i un canal Whatsapp. Instal·larem panells informatius digitals al carrer.

IMPULS 11: APOSTA PER LA MOBILITAT I EL TRANSPORT PÚBLIC

Farem noves voreres i arreglarem les existents per promoure una mobilitat segura a peu entre els barris i també amb els pobles veïns. Incorporarem indicadors de temps i recorregut per als vianants.

Consolidarem el servei de bus subvencionat i posarem en marxa el programa pilot de bus nocturn per a joves a les zones d’oci de Mataró, amb servei d’acompanyament.

IMPULS 12: PIONERS EN SOSTENIBILITAT

Crearem el “Banc d’Energia de Premià de Dalt” i farem una campanya a tot el poble per canviar i reduir el consum d’energia, modificant els hàbits de consum. Una part de l’estalvi energètic serà per a les famílies en risc d’exclusió social.

IMPULS 13: MODEL DE RECICLATGE I MUNICIPI NET

Millorarem de forma constant el servei de neteja i recollida, horaris, freqüència, etc. segons les necessitats de cada sector de població. Més estalvi, proximitat del servei, augment del reciclatge i major reducció de les tones que s’incineren permetran rebaixar encara més la taxa de recollida de residus.

IMPULS 14: CULTURA EN MAJÚSCULES

Crearem un espai a l’antic Ajuntament per acollir entitats i associacions per aconseguir una major interacció i treball conjunt. Engegarem el Bus-Cultura, facilitant l’anada en grup, amb comoditat i estalvi als millors espectacles culturals (teatre, concerts, recitals…). Aproparem el nostre patrimoni als infants amb nous elements de difusió com ja fem amb l’edició de contes infantils.

IMPULS 15: APOSTA PEL TALENT JOVE

Crearem un viver per a joves per promoure iniciatives tant d’assoliment de nous coneixements com d’emprenedoria, amb acompanyament d’empresaris i coaches de referència. Cada any premiarem un projecte de recerca per potenciar el talent jove.

IMPULS 16: CAPITAL EN ESPORT I SALUT

Construirem l’anella esportiva de Premià de Dalt, que unirà les diferents infraestructures amb un circuit de salut i esport. Farem de La Poma BikePark un parc temàtic de la bicicleta i ampliarem el poliesportiu incorporant pista exterior, sala de fitness i piscina coberta, per donar millor servei.

IMPULS 17: MILLORES ALS BARRIS DEL REMEI, LA FLORESTA I SANTA ANNA – TIÓ

Acabarem la posada al dia dels carrers de La Floresta i del Remei i la remodelació integral dels carrers del barri Santa Anna, on també adequarem l’accés nord des del camí del Mig tant a peu com amb vehicle amb la construcció d’una rotonda al Camí del Mig. Traslladarem l’estació transformadora del carrer Ramón y Cajal.

IMPULS 18: CAN VILAR, NOU PULMÓ VERD

Desenvoluparem la zona de Can Vilar com a nou pulmó per al barri, amb una zona verda estructurada, zona infantil, espai de socialització canina, centre de dia, apartaments dotacionals i un supermercat de proximitat amb aparcament soterrat per donar servei als veïns de la zona de La Floresta i Can Vilar, que aportarà finançament a l’actuació.

IMPULS 19: COMERÇ DE PROXIMITAT

Facilitarem al sector del comerç noves eines en línia amb l’objectiu de potenciar el consum local entre la població, incorporant-hi el projecte “Viu Premià de Dalt”, de promoció dels establiments del poble, redescobriment de l’oferta existent i foment del seu ús. Implantarem el Botó vermell de seguretat a establiments i comerços, connectat a la Policia Local.

IMPULS 20: PREMIÀ DE DALT VERD: TURISME I NATURA

Sota la marca “Visit Premià de Dalt” fomentarem el turisme i l’enoturisme vinculats a la natura i l’espai verd. Crearem una APP i web pròpia amb tots els serveis i activitats que es fan al poble, i noves eines informatives per incorporar el patrimoni cultural i natural a l’oferta turística de Premià de Dalt.

Programaelectoral_CIU  Programaelectoral_CIU_2

Descarregueu-vos el programa a través d’aquest enllaç Programaelectoral_CIU

FacebookTwitter
Written by joseptriadoeditor