Sóc en Josep Triadó i Bergés, alcalde de Premià de Dalt. Anteriorment he estat regidor amb diverses responsabilitats al govern, Hisenda, Cultura, Esports, Ensenyament i Noves Tecnologies des de l’any 1999.

Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra, he desenvolupat la meva vida professional en l’àmbit bancari, desenvolupant diverses responsabilitats, fins a l’any 2013.

Fill del nucli antic del poble, els meus pares, la Lluïsa i en Josep, m’han transmès els valors i l’estima pel poble que m’ha vist néixer, mentre que els meus avis, en Lluís i l’Agustina, m’han ensenyat a ser una persona humil, honesta i compromesa. Aquests són els valors que tant jo com la meva dona volem transmetre també als nostres fills, la Carla i l’Èric.

Em confesso un apassionat de l’esport i he jugat durant molts anys al CE Premià de Dalt, ara amb l’equip de veterans. Formo part de diverses entitats del poble i intento participar en el màxim d’activitats que s’organitzen a Premià de Dalt, sempre que la meva dedicació a la família i la feina m’ho permeten.

Tinc la voluntat de servir al poble, prioritzant sempre les mesures socials i complint amb els tres eixos que caracteritzen la nostra gestió a Premià de Dalt, no pujar impostos, no endeutar l’Ajuntament i que tots els projectes que tirem endavant siguin sostenibles en el temps.

Entenc que l’acció de governar s’ha de fer amb transparència, amb diàleg i participació. Aquests són els meus referents en política.

Necessitem un govern fort per seguir millorant Premià de Dalt i donar benestar a tothom. Perquè hem fet molt i tenim molt per fer.

Amb la vostra confiança volem donar un #nouimpuls #impuls2020 a Premià de Dalt!

FacebookTwitter
Written by joseptriadonewsite