En aquest espai, ben aviat, tindreu a la vostra disposició el document que certifica el nostre compromís amb Premià de Dalt i que té com a eix fonamental augmentar la qualitat de vida dels infants, dels joves, dels adults i de la gent gran del nostre poble.

El nostre objectiu prioritari sempre ha estat millorar la vida de tots els nostres veïns. Sabem que durant aquests anys s’ha fet molt i bé, però no ens conformem, i considerem que encara hi ha molt per fer.

Volem donar un nou impuls que consolidarà Premià de Dalt com a poble exemplar, al servei de les persones, on tothom tingui cobertes les necessitats bàsiques i ningú en quedi exclòs.

El programa de la candidatura Josep Triadó i Bergés, reuneix les nostres propostes en nous 20 impulsos. Som inconformistes, creiem que sempre cal millorar i endegarem les noves propostes a partir de la feina feta durant els darrers anys i que ha repercutit directament en la vida de les persones. De 20 realitats ja completades, a 20 nous impulsos per garantir i millorar el benestar de tota la població.

La gestió del nostre alcalde Josep Triadó, s’ha caracteritzat sempre pel diàleg proper i compromès. Saber escoltar i a partir d’un coneixement profund de les necessitats del municipi, fer-les possibles, prioritzant sempre i en primer lloc, totes les mesures socials i a partir de tres normes bàsiques que seguirem aplicant en el nostre full de ruta:


1.- Fer tot el que necessiti Premià de Dalt, sense endeutar-nos


2.- Assolir totes les necessitats de la població, sense apujar impostos, i sempre que es pugui, abaixant-los


3.- Consolidar, impulsar i fer sostenibles en el temps, les millores assolides, sense renunciar a res.


Alhora, el nostre alcalde, Josep Triadó i Bergés, ha refermat el seu compromís amb el moment històric que viu Catalunya signant el full de ruta acordat pels partits sobiranistes del Parlament, per l’ANC, Òmnium i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). A Premià de Dalt, vam ser un dels primers a exercir la sobirania fiscal i hem recolzat totes les propostes per avançar en el procés de transició nacional.

FacebookTwitter
Written by joseptriadonewsite